måndag 12 januari 2009

Dags för Tony


Hej Tony Robbins-vänner,

Äntligen finns möjlighet att göra ett flerdagarsevent med Robbins i Europa. Eller nu och nu, Robbins enda Europabesök i år händer den 25-28 September i år i Rom, Italien. Eventet - "Unleash the Power Within" - kommer att gå av stapel på ett "mindre" ställe med plats för 5000 personer. Detta upplägg har lett till att vissa sektionerna snart börjar bli slutsålda.

Jag har fått möjligheten att distribuera biljetter till ett bra pris denna gång. Min tanke har varit att bli ett gäng från Sverige som, för de som vill, har "Robbinsträffar" under tiden fram till dess för att kanske titta på videos och inspirera varandra.

Så här ser det ut - priser i Euro:

- - Se uppdaterat inlägg - -

Listpris ligger Royal: 3588 Euro, Premium 1908 Euro, Delux 1668 Euro, Comfort 1500 Euro.

Jag har själv köpt en biljett i Deluxe då jag tyckte att man kan få en väldigt bra plats för ett bra pris. Det är onumrerat och registrerar vi oss tidigt på fredagen den 25 på plats bör vi komma långt fram i denna sektion. Delux-sektionen är den som är på väg att bli slutsåld, därefter kommer biljetter till Comfort släppas.

Lite kort om UPW är att Tony Robbins kör 40+ timmar under fredag, lördag och söndag och att hans främste elev och medhjälpare Joseph McClendon III har hand om måndagen. Helt klart är att Robbins börjar trappa ner och events med honom själv blir mer och mer sällsynta.

Praktisk info: Bäst är att flyga in Torsdag kväll, tidigt på fredagen fungerar också då det börjar kring lunch. Det slutar ca 18:00 på måndagen, eventhallen ligger nära Leonardo DaVinci-flygplaten klicka här för mer info

Hör av er om för funderingar eller frågor, jag kan också förmedla kontakt med personer som gjort UPW flera gånger för andra detaljer - och för biljett till bästa pris!

Hoppas träffa dig under våren eller i Rom :-)

Janne Spetz
(0707 - 64 45 30)
Skype: janne_dual

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar